uFeel.me
ЕЖЕдневен ДУЕЛ
Автор: hair,  3 януари 2013 г. в 09:44 ч.
прочити: 202



Парцалива утрин от локум и вяра,


църква МАЛКА, свещи, вънка – сяра,


Някъде измежду бъбривата навалица


черно с бяло се въртят в тепавица.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me