uFeel.me
ЕЙ ТАКА
Автор: toti55,  2 юли 2009 г. в 19:58 ч.
прочити: 1488

С дънки протрити,
с цигара в ръка,
с чувства открити
вървя ей така.

Мигът изживявам -
и връх, и обрат,
и пак оцелявам -
с това съм богат.

С приятели ходя,
а друг път летя
или сам бродя,
но не пълзя.

Понякога пея -
много е гот,
просто живея
моя живот.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me