uFeel.me
ДЪЖДЪТ
Автор: aza_9,  28 юни 2011 г. в 00:07 ч.
прочити: 198


ОТИВА СИ ВРЕМЕТО -
МНОГО ОТНЕЛО, МАЛКО ДАЛО
И С БОЛКА ИЗПЪЛВА
ЖИТЕЙСКОТО ОГЛЕДАЛО...

ЕДНА ЖЕНА В НОЩТА,
ЕДИН САМОТЕН МЪЖ,
УБИВАТ НЕЖНОСТТА
ВЪВ ЕСЕННИЯ ДЪЖД...

САМОТНИ, НЕРАЗБРАНИ,
ЖАДУВАЩИ ЛЮБОВ,
ОТ ГОРДОСТ ОКОВАНИ,
НЕ ЧУВАТ СВОЯ ЗОВ...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me