uFeel.me
ЕНЬОВДЕН
Автор: Vetero,  27 март 2013 г. в 19:16 ч.
прочити: 819

Голямо момиче -
малка жена

цяла нощ
във съня ми се скита.

Снагата й биле.
Протяга ръка

и лято във плитката сплита.

Отварям очи.
И пак си е Тя.

Поток синева ме залива.
Малко момиче -
голяма жена -

самодивски,
със дъх ме опива.        

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me