uFeel.me
ЕДНО ЛИСТО
Автор: hadjito,  3 юли 2011 г. в 07:56 ч.
прочити: 144
ЕДНО ЛИСТО


Едно листо
от есента жигосано,
откъснато
на вятъра от злия смях,
се завъртя уплашено
във въздуха.
Едно листо,
запратено нехайно
на мястото последно
от живота му,
настъпено от мен,
изохка.
Дали това не бе гласът
на моя стъпкан ден,
на времето
безцелно преживяно в него?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me