uFeel.me
ЕДНАКВО
Автор: dadycool55,  20 април 2013 г. в 07:45 ч.
прочити: 161


Еднакво с теб сме побелели...
Но всеки има своя свят.
Годините сме ги живели
далеч един от други, брат.

За малко дните ни се сляха,
какво и кой и как сгреши...
Ех, хубави години бяха...
Но стихът спомен не теши...

Еднакво с теб сме побелели...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me