uFeel.me
ЕДНА МЕЧТА
Автор: meri2505,  8 февруари 2009 г. в 00:38 ч.
прочити: 261

 

Небето се намръщи в тъмносиньо

свъси вежди страшно и сърдито

с оченца влажни после ми намигна

и стисна свойте устни упорито.

 

Сълза в сълза зарони свойта песен,

мечта с тъга преплете влажни  къдри,

листа  в дъжда рисуват ранна есен,

дъга в реката се оглежда мъдро.

 

Ах,  в миг усмивка грейна на лицето!

 Затрепка  с влажни мигли топлината.

Една мечта затупка във сърцето –

Добро да възкреси и днес душата!

 

20.08.2000 г., Сандански

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me