uFeel.me
ЕДНА ЛЮБОВ МИ СТИГА
Автор: fullmoon,  28 декември 2009 г. в 20:48 ч.
прочити: 462
Луната от сълзите ми е побеляла.
Мираж ли е брега?
А твоята душа?
Една любов ми стига да съм цяла.
Мъничко тъга.
Една-единствена вълна.
Не им ли писна на вълните,
в любов да се доказват на скалите
да искат да обичат, но да ги е страх?
А облаците-доказателства са прах.
Една любов ми стига да съм цяла.
Една-единствена вълна.
Да те обичам.
Но не бих посмяла.
Оттук до вечността
аз пак ще те отричам.



28-12-09

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me