uFeel.me
ЕДНА /НЕ/ПРИКАЗНА РЕАЛНОСТ
Автор: MARIYANA,  13 януари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 857
Отдавна принцовете ослепяха.
Принцесите - съвсем не са принцеси,
че сто години никой днес не чака,
за да целуне и да си даде адреса.
Отдавна феите са без поръчки,
ловеца днес е жертва на Снежанка,
по складовете - куп вълшебни пръчки,
джуджетата - подремват си на сянка.
Кристалните пантофки се намират
на килограм в търговската ни мрежа,
но Пепеляшки трудно се откриват,
с желние да ги премерят.
Вървя по улицата и не виждам
коне и ризници да са на почит...
И не търсете Котарака в чизми -
сега е под надгробна плоча.
Да се надявам даже и не смея,
детето ми да вярва в чудесата.
Отивам да го споделя със змея,
и с великана - трима да поплачем.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me