uFeel.me
ЕДИН ЖИВОТ
Автор: nevidimata,  15 април 2011 г. в 20:15 ч.
прочити: 563

Един живот, но не по Мопасан... 

Един живот изстрадан, изживян... 

Един живот, започнал с песен, 

един живот, достигнал свойта есен. 

Един живот, изпълнен с вяра, 

един живот, с надежда стара. 

Един живот, отруден, старомоден. 

Един живот, оказал се безплоден. 

Един живот, въздигащ и повалящ, 

един живот, смразяващ, парещ. 

Един живот, една съдба... 

Една душа, една борба... 

Една победа и едно падение... 

Кому е нужно откровение? 

Един живот, но не по Мопасан... 

Един живот, напразно изживян... 

Един живот, започнал с плам... 

Завършил тъжно, като в храм... 
  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me