uFeel.me
ЕДИН СИЛУЕТ * * *
Автор: linapaint,  12 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 553
Сърцето,
от малко прелива
таило дълго любов във нощта!
Сърцето,
само  то  знае  болка  и  страст,
загнездена без да я иска - и  как  да  я  хвърли  във  мрак!
Очите,
извори бистри!
Преливат от болка и страст!
Те внезапно пресъхват - докато ти си някъде там!
Не искам в сянка да бъда,
да вехна
без капка от твоя живот!
А слънцето жарко пак грее, и топли сърцето без страх!
Очите без сълзи ще гледаш,
и  един  силует  на  самотен  човек!
Как бавно се срутва живота, останал в твоите ръце...
Аз молех, трошичка от тебе,
а ти
скромно извърна глава!
Защо ме прелъга тогава,и изрече ненужни слова!
Приех  ги -  за  истина  свята!
От тях умирам сега!
~~~~~~~~~~~
12/10/2007/Lina

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me