uFeel.me
ЕДИН ДЕН, ПРОСТЕТЕ СИ ХОРА
Автор: jina97,  25 ноември 2011 г. в 19:18 ч.
прочити: 206
Един ден ще си ида,
смирена от бури житейски.
Един ден ще ожидам
за дъх на треви в небесата библейски.

Един ден ще ме няма,
но след мен ще ухае на пролет.
Един ден - няма измама,ще се явя пред лицето на Бога.

За този ден не искаме да мислим
или по човешки се боим,
този ден мислите отхвърлят
и в живота по инерция вървим.

Безотговорно гледаме стомаха
или в къщата на нечий наш съсед,
безхаберно зачеркваме тъгата
на човек нуждаещ се от помощ, съвет.

Ах, как по инерция го караме
този наш тъжен, обрулен живот
дори не си правим труда да осъзнаем:
Каквото дробиш, се връща при теб!

За Бога, спрете се, хора,
и заобичайте ближен, Земята, света...
За Бога, простете си, хора,
и нека с мир, с хармония се обърнем към 
                                                           ЛЮБОВТА!


20.11.2011 г. 00.08 ч.
Галина Петрова

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me