uFeel.me
Джоб
Автор: solar,  28 юни 2011 г. в 00:00 ч.
прочити: 181
обуздавам демони
убежището в мен да намеря
и пътя -
не може да няма друг път...
всичко в очите се сбира -
трупат се там и изгреви
и залези
и пълнолуния
и истини... за никого
знам - таванът е бял
от полилеи няма нужда -
виждам
със сърцето
тишината в джоб събрана
сгушена
с аромат на вино -
осъзната наслада -
приляга ли ми чаша вино
сомелиер
всичко ще е единствено
шеметно пиянство
различно...
истината ли - нещо в мен
не достига
за да стана
врабче

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me