uFeel.me
Дявол
Автор: gishata,  13 август 2011 г. в 14:01 ч.
прочити: 148

Нямам очи да те видя.
Нямам ръце да те прегърна.
Нямам и сърце да те почувствам.
Само мъртва душа...
Само мрак, който върви след теб...
Само дявол, който те изгаря...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me