uFeel.me
Двойствена
Автор: pavli,  19 юни 2009 г. в 08:06 ч.
прочити: 2187
В кадър: Тя е красива, прилежно облечена.
Зад кадър: Пак е красива, но разсъблечена.

В кадър: Смее се тихо и му казва: „Недей!”
Зад кадър: Пак се смее, но иска да бъде „злодей”...

В кадър: Приема един класически валс.
Зад кадър: Влудява го със своя необуздан танц.

В кадър: Тръгва си кротка и смирена.
Зад кадър: Очаква я пак самота раздвоена...

                                                                © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me