uFeel.me
Две звездички
Автор: desuna,  5 ноември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 668

Две дечица,две звездички

у дома растат щастливи.

Със маслинени очички-

Боже,колко са красиви!

Детството им тъй засмяно

към игрите ги привлича.

Ту ще жулне нечие коляно,

ту с тях в галоп ще тича.

Сутрин будят ме с усмивка

и съня от мене бяга.

Дърпат топлата завивка

и с мене се протягат.

Бързо мий оченца,бузки,

дрехи чисти облечи.

После всички на закуска

сядат мирнички почти.

Две звездички вкъщи греят,

радост носят ми голяма.

Като слънчице се смеят,

две съкровища на мама.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me