uFeel.me
Две лъжи
Автор: nella_gold,  14 април 2013 г. в 13:55 ч.
прочити: 291

Измислих те -

непредвидимо 

безнадежден. 

И придвидимо обозрим. 

Метежен. 

Малко друг, 

дори любим... 

Копнежно. 

Сълзите ти 

дори усещах... 

все по мен. 

Дали да не измисля 

две ръце, протегнати - 

аха да ме докоснат?! 

И още... 

Даже две лъжи:

че те обичам. 

И ще те измислям. 

Само нощем.         

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me