uFeel.me
Два гълаба
Автор: beibi,  4 март 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 354
Два гълаба бели
в простора излетели,
и сърцата им
в едно се слели.

Летели, летели
в една се черква спрели,
бавно към олтара поели
и менделсон запели.

В любов и вярност
те се заклели
и към техните
мечти поели.

Годините бързо отлетели
и двадесет те навъртели.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me