uFeel.me
Душата ми
Автор: Tonita,  17 април 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 512
Душата ми се лута сама
и търси твоята в нощта.
Дали ще я срещне сега-
или ще бъде вечно сама?
Отчаяна се лута в тъмнината
и търпеливо чака светлината.
Чака-без да знае дори
колко много ще боли,
ако не успее да дочака
твоята душа във мрака.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me