uFeel.me
Душа
Автор: massacar,  13 януари 2010 г. в 12:58 ч.
прочити: 240
Душата лута се,
без спир, всякаш,
някои вика я,
а така ли е?

Сама в мрака,
броди,около сенки,
прогонени.

Пепел и прах, са
наоколо, а в далечината,
тъмнина.

Само тишината, е наоколо,
и дебне от всяка страна,
чака тя, душата ми,
на тъмнината да се предаде.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me