uFeel.me
Душа
Автор: soni.andonov,  3 април 2010 г. в 12:56 ч.
прочити: 597

Често мисля за това,
има ли човек душа?
Според Кейси е така,
в лиденовата жлеза.

Може пък и да е прав.
Разни хора, разен нрав.
Всеки смята се добър,
в други търсиме кусур.

Има всякакви души,
има лоши, и добри.
Има мънички душици,
като връхче на карфици.
Има влюбени души,
слънцето от тях струи.
Има огнени такива,
каменни стени пробива.
Има всякакви души,
има лоши, и добри.

Ами моята каква е?
Всеки сам да си признае.
Всеки има си душа,
в лиденовата жлеза.


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me