uFeel.me
Дунав
Автор: daisy,  3 февруари 2009 г. в 09:26 ч.
прочити: 212





Как привидно си спокоен, Дунаве,

без вълни и вълнолом.

Колко ли реки са те целували
 
за да ги приемеш в своя дом.



Бистрите сълзи ти приласкаваш

на разплаканите планини,

а в замяна тишина им даваш   

може би затуй си без вълни!



Страшен си в спокойствието, Дунаве!

Пътят ти е дълъг и суров.

Дунаве, приличаш ми на думите,

премълчани от любов...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me