uFeel.me
Думите
Автор: Snowflower,  7 август 2010 г. в 22:38 ч.
прочити: 507

                
          
Може би са… семенце,
заспало
в ледената ласка на нощта
или... лъч от слънце,
засияло
в тишината топла на деня...
 
Може би… понякога
очакват
точната секунда да звънят
или… да стопят мига
на клада
и да го превърнат във мъгла…
 
Може би… стени рушат
безшумно,
щом са вплели в себе си любов
или… мoстове назад,
безумно,
в прах превръщат и път търсят нов…
 
Живи са… изречени -
нечути,
се превръщат сякаш в метеор -
жар след сблъсък в огнен миг
или пък
падаща звезда пред нечий взор…
                       
               

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me