uFeel.me
Духче в бутилка
Автор: nella_gold,  11 юли 2010 г. в 23:10 ч.
прочити: 559
Ще затворя в бутилка всички зли духчета,

дето все ме смущават насън.

Ще ги пусна, тогава, когато реша.



Ще я скрия на тъмно в мазето.


В прашен ъгъл, със паяци страшни.

Да ги питам тогава дали ще крещят?!



Ще нахлуват ли бясно в съня ми?


Ще се ровят ли в спомени прашни?

Хайде, моля, дошло им е времето.



Да ги видя как ще се чувстват на тясно!


А пък аз ще сънувам слънца и усмивки.

И едва, когато аз си реша,



ще ги пусна – твоя сън да смущават.


Нали си ги искаше? Задръж си ги, моля!

Аз ли? Доволна след туй ще заспя...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me