uFeel.me
Друго е
Автор: James,  3 февруари 2009 г. в 00:48 ч.
прочити: 173

Друго е да крачиш
в бледите стъпки на нощта.
Друго е...
Да тичаш след парещия огън
            на нощта.
Друго е...
Да плачеш и да викаш
в плата,който облича нощта
          всяка вечер.
Друго е да стържеш с нокти
         в пепелта оставена от
       старите човешки грешки.
Друго е...
Да бъдеш смел,
Да кажеш "Искам...Мога...Зная"
               на Смъртта.
Друго е...
Да бъдеш искрен
      пред себе си,пред небето и земята.
Друго е... 
      Да ругаеш безобразно
            по заплетените клони
                бъркащи в носа.
Друго е светлината да погалиш
             с увяхнали цветя в нощта.
Друго е...
    Да бъдеш свят,различен...
        Друго е...
             Да плачеш,когато
                 искаш да се смееш...
     Друго е...
            зелен да си .. 
                    и черен.
            Друго е...
               Да галиш Вечността небрежно.
                       Друго е да се завърнеш в нощта,
                                 тепърва почваща.            

                                                                            Друго е,
                                                                               не мислиш ли?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me