uFeel.me
Другите неща
Автор: Didis_Ne,  9 декември 2010 г. в 19:11 ч.
прочити: 626
Преди да дойда, исках да побегна.
Преди да падна, исках да летя.
Преди
във меката трева да легна,
аз исках никога да не заспя...
Преди да плача, исках да се смея.
Преди да млъкна, исках да крещя.
Преди
от болката да онемея,
аз исках в радост да се разтопя...
Преди да правя всяко нещо,
аз друго исках да творя,
но във живота,
неизбежно,
все правим другите неща...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me