uFeel.me
Другата
Автор: Dandykrokodila,  9 юли 2011 г. в 09:31 ч.
прочити: 250
Защо ли тя така ми се усмихва?
Дали очаква и от мен това?
Не й ли стигаш ти, че с мен се тя така държи?!

Ти или аз да й кажа за нашите дни?
Ти или аз пръв ще я нарани?
Ти или аз ще й признае, че още нищо между нас не е свършило?

От мен или от теб ще разбере за лъжливата ти любов?
От мен или от теб ще научи за малкото ни бягство?
От мен или от теб ще усети болката от обидата?

Не й подарявай чужди цветя, дори да заслужава това!
Не й казвай думи посветени на друга!
Не й обещавай лъжливи мечти!

Сега е времето да си отида, дори да те загубя!
Сега е момента да те оставя, дори да те обидя!
Сега е мигът да те разлюбя, дори да те отрека!

Недей, не я обичай с моята любов!
Недей, не й показвай изневярата!
Недей, не я наказвай със измяната!

Подари й, това което за мен спести в думите!
Подари й, това което за мен не успя с жестовете!
Подари й, това което за мен не изпита в чувствата!

Обичай я, така както аз мечтаех да ме обичаш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me