uFeel.me
Дориан Грей
Автор: Florzelenogor,  13 декември 2009 г. в 23:45 ч.
прочити: 409
Бял лист хартия, с наивно сърце,
с весело, още невинно лице...
кой те поведе във пагубен път,
кой те излъга, че всичко е плът?
Кой върху тебе изписа греха,
с черно мастило и грозни петна?
Кой те беляза с ужасен печат,
взет от сърцето на страшния ад?

Бял лист хартия, с очи на дете,
носещи ведра частица небе...
как позволи да се случи това,
твоят живот да живее Смъртта?
Как на покварата стана трофей -
стих без надежда, послушен лакей;
как от човек се превърна в злодей,
скъпи, безценен, Дориан Грей!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me