uFeel.me
Дори след края....
Автор: SteelGod,  19 май 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 467
Куршуми летят в небесата,
кръвта оцветява нощта.
Пламъкът дълбоко в душата
превръща се в гняв и тъга.

И падат един подир друг
воини смели, жадни за мъст.
Животът им стига дотук.
Кръвта им попива в студената пръст.

И бият се заедно приятели двама.
Мечтата им се сбъдва тук и сега -
бият се смело рамо до рамо,
гледат в очите безстрашно смъртта.

Оплискани с братската кръв,
потънали в локви и кал.
Надпреварват се кой пръв
ще убие враг след поредния залп.

Но съдбовен вражески куршум
реши да разбие мечтата.
И падна единия от тях на тоз славен друм
в ръцете на своя приятел.

Идва време да се разделят,
да си обещаят да се срещнат пак във рая.
Да стиснат здраво на един друг ръка,
да продължи приятелството им дори след края...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me