uFeel.me
Допуснах празнина
Автор: totu,  10 ноември 2012 г. в 16:28 ч.
прочити: 408
Допуснах празнина

И когато в теб, отвори се отново празнина..
която никак не можеш да запълниш,
ти оставаш в сянка на свойта самота,
и сам опитваш се да се прегърнеш !!

Но добър съм, ще успея казвам пак,
да се преборя с всяка трудност.
Но дали ще се изправя аз на крак,
препускащото е времето във мудност,
да донесе и бъде моя крах..

Да не повтарям грешките си, научавам се..
и да не допускам стари, обещавам си,
но от новите, да се опазя аз не зная,
и ето, где излезе края..
нова МОЯ ПРАЗНИНА, която не желая!

10.11.2012г - скапан момент от моя живот, родил някакъв тъп и смотан анекдот !! - You know !!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me