uFeel.me
Дом
Автор: erga_omnes01,  6 април 2011 г. в 17:08 ч.
прочити: 551
Свъсено, сиво небе
свило тежки юмруци,
вик от птиче перце,
плач на капчуци...
Белязано с болка дете
рисува слънца на кашон,
измисля си свое небе,
и го превръща в дом...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me