uFeel.me
Докосни душата ми
Автор: aida,  31 октомври 2010 г. в 14:50 ч.
прочити: 415
Докосни душата с нежен поглед,
докосни я с пръсти тънки като струни,
прегърни я в залеза на слънцето-
чуй най-нежните й думи.

Докосни душата в лятна вечер
там, на пясъка и дюните...във бреговете-
където романтично се разливат
шепота на вятъра и вълните на морето.

Докосни душата със внимание,
издигни я в култ както боговете-
в кристално чистото сияние
отпий ти глътка свежест от сърцето.

Докосни душата..., чуй я...


10.2010г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me