uFeel.me
Докосната струна
Автор: Pepiliya,  10 юни 2011 г. в 00:46 ч.
прочити: 326
ДОКОСНАТА СТРУНА

Буря и мрак.
Обсебваща мъгла.
Странен знак.
Падаща звезда.

Миражен бряг.
Паешки впряг.
Бягство. Самота.

Тунел капан,
Бездетна мисълта.
в лабиринт втъкан.
Малолетна речта.

Под камъка зар,
скрит в пепелта.
Тлееща жар
в безнадеждността.

Покрадващ лъч.
На приятел ръка.
Бликаща глъч.
Талази топлина.

През иглен вход,
възкръсваща душа.
Съдбовен код.
Подканваща искра.

Изгрев лумващ.
Лелеена мечта.
Изказ хрумващ.
На ход песента.

Надежда! Фар!
Докосната струна.
По подтика стар:
Благодарствена дума!!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me