uFeel.me
Докосната самотница /zalez & tinarosivoice/
Автор: tinarosivoice,  23 септември 2009 г. в 01:54 ч.
прочити: 355

И в онзи блус,
където от изтеклите реки
остават кратки дири
и всички полети
са тайни -
в спуснати коси
нощта е
докосната самотница.
Крилете
само в плясък копнежен
разстилат музика
от пера и ноти...
Нежността
в косите на нощта
под звезден блясък -
шепотна мечта.

2009-09-23

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me