uFeel.me
Докато е фреш
Автор: sofia_air,  17 юли 2011 г. в 07:17 ч.
прочити: 286
О, стига се оглежда завистливо!
За всеки е отмерено до грам -
да вкуси от подноса със горчиво
и от тавата с медения пай.
Богат ли си, тревогата отпада
да мислиш за трохите на деня.
Но пък си имаш другаде нерада -
не всичко има надпис за цена...
За всеки е различно и е друго.
Въпросът е дали ще го съзреш?
Свикни да не надничаш в чуждо блюдо.
Гребни от свойто. Докато е фреш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me