uFeel.me
Добро утро!
Автор: smile1,  26 януари 2009 г. в 06:02 ч.
прочити: 441

Потропва гларус по стъклото
върти главица любопитно,
защо ли още съм в леглото-
подскача със крачета ситно.
Нахално слънцето поглежда
в очите ми сънливи,
в огледало сякаш  се оглежда-
гали ги с лъчи игриви.
Усмихва ми се закачливо,
 а гларуса и той ми трака:
"Стани момиченце сънливо,
че хубав ден навън те чака!"

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me