uFeel.me
Добро утро
Автор: panterka,  29 ноември 2012 г. в 18:45 ч.
прочити: 370
А аз те чаках, толкова те чаках,
че най-накрая, вярно, съм заспала,
а ти си се промъкнал тихо в мрака
и даже си ми метнал одеяло.

И те сънувам, толкова сънувам,
че започваш вече да се чудиш
спя ли, или само се преструвам...
със целувка и кафе ме будиш!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me