uFeel.me
Добро утро живот
Автор: beibi,  4 март 2011 г. в 05:51 ч.
прочити: 384
Добро утро, гаден живот
оцелях и тази нощ
искам да видя и  да чуя
какво ще ми предложиш днес…
 
От дълго време не знам
за какво се борим с теб
ще ме прегърнеш ли с твоите ръце 
ще успокоиш ли моето сърце
 
Добро утро, гаден живот
някой те обича, някой ти обичаш
за теб някой плаче с искрени сълзи
и тихо името ти шепти…
 
Добро утро, гаден живот
за тебе днес ще танцувам… 
после когато слънцето угасне
затвори моите очи и си тръгвам…

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me