uFeel.me
Добрите хора са слънца...
Автор: Snowflower,  8 ноември 2009 г. в 12:29 ч.
прочити: 365

                             
  
 
Когато слънцето топло залязва,
то продължава своя път отвъд...
Раздадена, душата му остава
в цветята, стоплило във земния си път.
     
И някога, във час незнаен,
след залеза, цветята щом заспят,
ще ги посрещне слънчев лъч... безкраен
и ще е с тях на път към вечността...
          
aприл, 2009 г.
         
         

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me