uFeel.me
Добрите чудеса
Автор: ladydream,  9 януари 2010 г. в 13:25 ч.
прочити: 389
Увереност и вяра-неземна благодат,
повеждат ни през дните на този пъстър свят.
След бури и мътилки загниват страхове,
ако една усмивка с любов те поведе.

И злото избледнява и тръгваш окрилен
към грейнали поляни и ведри небеса.
Сърцето си припомня в премръзналия ден
на детството сияйно добрите чудеса.

16.12.2009

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me