uFeel.me
Добре дошъл, ден!
Автор: ananel,  3 май 2010 г. в 18:30 ч.
прочити: 268

Добре дошъл, ден!


Мойта нежна душа се изнася
и отлита далече в нощта –
щом сънят като филм ме унася,
хуква жива, свободна, сама.
Аз оставам си в тленното тяло -
празна клетка на славей красив.
Тя се рее, ефирна и бяла
и отдъхва от нрава ми див.
После плавно и с лека въздишка
влиза кротка обратно във мен
и ме буди и казва ми: ”Дишай!”
- Здрасти, Слънце! Добре дошъл, ден!


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me