uFeel.me
Добрата новина
Автор: Innocence,  31 август 2012 г. в 20:07 ч.
прочити: 430
Добрата новина е, че си тук-
на няколко пресечки от съня ми.
Най-краткият и безболезнен път
сред тихото отсъствие на думите.

Най-топлият от всички ветрове,
които помни моята пустиня.
Добрата новина е... Те са две,
че в този сън сме будни и ни има.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me