uFeel.me
Добър ден...
Автор: gishata,  28 юни 2011 г. в 00:24 ч.
прочити: 147

Добър ден, безнадеждност в моята плът.
И днес, минал час в разговор със самотността.
Вратите мълчат и слънцето подтиснато грее.
Заблудени лъчи се блъскат в моите гърди.
На днешния хоризонт стоят черни петна.
И днес тъга, и утре по скръбните стълби.
Уморено чувство, подът претъркан всеки ден.
Добър ден, безнадеждност в моите слепи очи.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me