uFeel.me
До поискване
Автор: argonyk,  18 август 2011 г. в 19:36 ч.
прочити: 161
Ту потъвам във сънна омая.
Ту съм буден до болка и вик.
Свойте радости тихо гадая,
щом срещна с очи твоя лик.

Осъзнато не-моя те нося
дълбоко в мечтите ми скрита.
Не разплитам кълбото въпроси -
сърцето ми знае,не пита...

Само вечер с луната изгрява
една липса със твойте очи.
И в безсъници дълги стопява
съня натежал и горчи...

И осъмнал сред дим и куплети,
ще накъдря зората игриво.
Твоят лик през деня ще ми свети -
като тебе самата - красиво...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me