uFeel.me
До Теб
Автор: martin_emilov,  9 септември 2008 г. в 13:01 ч.
прочити: 391
Казваш, че дори животът да стане суров
от всичко заради мен се отричаш.
Че за мен винаги на всичко ще бъдеш готов,
и ще си тук, просто да ме обичаш...

Казваш, че винаги би ми подал ръка,
дори неволята със злоба от върха да ме бутне,
че ще ме разсмееш в момент на тъга,
когато всичко край мен иска просто да рухне.

Разчитам на теб, така както ти разчиташ на мен
и от ангела в мен за теб бих се отрекъл.
Знам - ще си тук и в тежкия и в лекия ден,
приятелство някой някога това е нарекъл!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me