uFeel.me
Днес без утре
Автор: bate Mitko,  26 юли 2009 г. в 14:44 ч.
прочити: 415
Днес поисках смъртта си,
по-студена от стомана на нож.
Днес поисках смъртта си,
и предадох  своя живот.
Не храня вече надежди,
загубих дори любовта,
и света намерих във черни одежди
заплаках, зачаках, къде ли е ,,Тя\'\'?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me