uFeel.me
Диско-м-форт
Автор: djenta,  4 февруари 2009 г. в 08:04 ч.
прочити: 241

Мигат, танцуват,
гърмят светлините,
диско-м-форт
на звуците.
Тук съблечена
риза...
от попфолк
фраза,
приглушено изпята,
там захвърлен
чорап,
крещи го
неистово рап...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me