uFeel.me
Дилема
Автор: keitito,  25 юни 2011 г. в 09:20 ч.
прочити: 265

Другия обичам, а с теб съм тук сега,
другия жадувам, а целувките си с теб деля.
Вечер до теб заспивам, но той ми е в съня.
Сутрин нежно ме будиш, но за него
аз мечтая през деня.
Докога ли ще е тъка с теб да се любя,
а друг да бъде моята мечта.
И ето на кръстопът аз заставам и не зная
кой път да избера, нали за любовта си да се боря
или тук при тебе да остана
и друг да бъде моята мечта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me