uFeel.me
Диалог
Автор: Шкафчето,  5 юли 2013 г. в 08:45 ч.
прочити: 324
- Кой си ти?
- Господин Никой.
- Къде живееш?
- В измислен свят.
- Какъв е той?
- Свят за наивници,
които мислят,
че на любов е богат.
- И как живееш?
- В заблуда живея!
Вярвам, че има
чиста любов.
Летя в облаци,
но приземяват ме
и с болка връщам се
в тоз свят суров.
- А занапред
как ще живееш?
- Не съм решил
ни как... ни защо...
Знам единствено,
че в тоз свят/реалният/,
не ме очаква
нищо добро.

30.06.2013 г.
Шкафчето 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me