uFeel.me
Диаболично
Автор: marva,  30 март 2011 г. в 16:24 ч.
прочити: 193

Пое дълбоко въздух.Не се намираше

и капка кислород в кръвта й.

И се изплаши. Сигурно умираше?

И се замисли за сина им.

 

След туй взе ножа-онзи за месото.

Очи затвори и си я представи.

Красива. И с мъжа й във леглото.

О, Боже, как на друга го оставих?

 

Прииска й се точно във сърцето

да мушне тя на ножа острието.

И капка подир капка кръв,

да си замине тази подла стръв.

 

Но не можа. Не ставаше. Това е...

Обичаше я... Мамка му... Сестра е...

 

4 декември 2010

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me